Wysłany: Czw 20 Lip, 2006 11:37 am Problem z programem WinLock
Witam.
Nasza redakcja dostała emaila o następujacej tresci:
Cytat:
Witam! Zainstalowałem program WinLock. Ustawiłem wszystko jak chciałem, ale teraz nie moge sie dostac do srodka programu ani go odinastalowac prosze o podpowiedx jak go usunac z kmpa badx zmienićjego ustawienia bo sa za bardzo rygorystyczne
Tak więc:
Przy konfiguracji programu wymagane jest hasło, które ustawiamy podczas jego pierwszego uruchomienia.
Hasło chroni przechowywane w programie dane i uniemożliwia konfigurację programu. Jesli więc zapomniałeshasła trzeba będzie się posunaćdo bardziej drastycznych metod.
1.Gdy właczyłesochronę plików, folderów, rejestru możesz bez problemu ja wyłaczyćza pomoca kombinacji ALT+CTRL+DEL. Po wykonaniu kombinacji, ukaże się Menadżer zadań. Należy wejsćw zakładkę Procesy a następnie znaleÂźćwiersz: winlock.exe i zakończyćproces.
2. Następnie wchodzimy w START/URUCHOM i wpisujemy polecenie: msconfig.
3. Ukaże się okno, w którym wybieramy zakładkę Uruchamianie.
Z listy plików odznaczamy Winlock, dzięki czemu nie będzie się on uruchamiał przy stacie systemu. Potwierdzamy bez ponownego uruchamiania systemu.
4. Teraz usuwamy wszystkie pliki aplikacji poprzez program Absolute Uninstaller 1.6, który podczas usuwania, wyrzuci również wpisy z rejestru. Oto link do programu: http://www.glarysoft.com/...tallersetup.exe
5. Po zainstalowaniu aplikacji, usuwamy program WinLock.
Nie powinien on już sprawiaćżadnych problemów.
W razie problemów proszę pisaćna forum.
Redakcja Hackers.com.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum