_________________ Smutek jest drzewem, a jego owocami sa łzy... ;( =(
asg [Usunięty]
Wysłany: Sro 30 Sie, 2006 10:27 am noooo - kochani! Ale temat!
a to nie prowokacja?
To może kryteria jakies?
Np. pod względem skutecznosci leczenia (nie wykrywania - fuj)
albo prewencja - znaczy, żeby był jak prezerwatywa a nie skrobanki robił
p.s.
Darmowy Kasperski z darmowym SpySweeperem.
No i do tego darmowy firewall, i żeby systemu nie obciażały.
... takie rzeczy to tylko w erze...
asg [Usunięty]
Wysłany: Pon 04 Wrz, 2006 9:01 am nie takie rzeczy widziały moje piękne oczy:)
Mam złe wiesci dla użytkowników craków Noda32 - te wersje sa dziurawe jak sito. Już AVG free łapie więcej. Inaczej z legalem - z ThreadSense jest o.k. SprawdÂźcie jak zachowuja się pliki Noda po aktualizacji i sprawdÂźcie rejestr - taki Nod pozostaje niewrażliwy zwłaszcza na trojany. Mówie tak na bazie doswiadczeń u gosci którym sprawdzałem kompy po tego typu Nodach. Mało tego - nawet Kaspersky 5.0 Pro w wersji testowej (a więc legal!) lubi cospuscićale przede wszystkim dużo straszy.
Na konieć- hmm - a warto kompa z lekkim Nodem, Zonem zamulać?
Ostatnio zmieniony przez asg Czw 07 Wrz, 2006 12:20 pm, w całości zmieniany 1 raz
Mam złe wiesci dla użytkowników craków Noda32 - te wersje sa dziurawe jak sito
dokladnie tak jest lata ale tyko 30 dni potem pracuja aktualizacje itd itp
ale nic a nic nie chroni
pozostawilem wiec ZA i antivir personal 7 ale niemiecka wersje naturalnie
pozdrawiam i zwaracam honor
asg [Usunięty]
Wysłany: Pon 18 Wrz, 2006 8:58 am Idzie nowe!
Firma Grisoft poddała do testowania swój nowy produkt - AVG Internet Security 7.5
Pakiet zawiera moduł antywirusowy, antyspyware, malware, antyspam oraz zintegrowany firewall.
Dzięki integracji z Ewido podniesiono wskaÂźnik wykrywalnosci zagrożeń o spyware i malware (ponoći rootkity) Jest duża szansa, że AVG 7.5 zdobędzie szczyt wszelkich rankingów oprogramowania antywirusowego.
Utrzymano minimalne obciażenie sytstemu, charakterystyczne dla produktów Grisoftu.
Pakiet testowaćmożna po zalogowaniu na stronie http://beta.grisoft.cz, skad pobraćmożna program w wersji beta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum